V neděli 3.10.2010 jsme za chladného počasí přicestovali do Hlinska, abychom ve třech následujících zápasech potvrdili dosud stabilně vysokou formu.Turnaj měl pro nás mírně pikantní nádech, protože jsme se měli poprvé utkat s Chrudimí a potřetí s Hlinskem, které nás jako jediné doposud dokázalo porazit.
A právě Chrudim nám byla soupeřem v prvním utkání.Hned od začátku jsme měli mírně navrch a postupně jsme si vypracovali i pár velmi dobrých šancí.Bohužel ne a ne nám to tam spadnout a tak na první gól v soupeřově síti jsme čekali na můj vkus zbytečně dlouho.Nakonec se drama nekonalo, zvítězili jsme 3 : 0 i díky přísně nařízené penaltě rozhodčího Pikovského, za což mu i s celým realizačním týmem děkuji...
Druhé utkání mělo mít jednoznačnější průběh, Českou Třebovou jsme dosud dvakrát porazili. Ale ukázalo se že třebováci pomalu nabírají dech a nakonec můžeme být za výhru 2 : 0 rádi. Dlužno říci, že i tentokrát jsme si vypracovali neuvěřitelné množství tutovek a kdyby kluci proměnili jen třetinu z nich...
No a jak se někdy říká, do třetice to nejlepší. Pokud se toto pořekadlo mělo týkat výkonu našich kluků, tak platilo beze zbytku.Kluci předvedli senzační výkon. Chvílema jsem měl až pocit, že jsou ve fotbalovém tranzu a zápas odmakali od první do poslední minuty.Zní to velikášsky, ale myslím že kluci tohle utkání odehráli takřka bez chyb. A tak soupeř, který nás jako jediný letos ( a to hned 2x! )dokázal porazit musel před naším výkonem sklonit hlavu.
Celý turnaj tentokrát odchytal Patrik Hýbl a nutno říci, že velmi dobře. Myslím že si svůj pobyt mezi tyčemi užíval a já mu za jeho přístup děkuji.Místo v bráně mu pro tentokrát přenechal Víťa Janko a ani on se na nové pozici nechtěl nechat zahambit, ostatně 3 vstřelené góly hovoří za vše. Velmi dobře odehrál turnaj Míša Brázda ( 4 góly ) a Adam Hrubý. Na jeho výkonu bych tentokrát jen velice těžko hledal chybky a proč bych to taky dělal?.Pepé Bolcár a Kuba Štěpánek si coby obránci s chutí zastříleli a chvílemi i zaútočili a Jonáš Jelínek s Kristiánem Pikovským lítali po celém hřišti a měli jednu šanci za druhou. Kolikrát už jsme zvedali ruce nad hlavu, ale tentokrát jim nebylo souzeno. Doufám že si svůj střelecký prach suší na příští turnaj, gólů v soupeřově síti není nikdy dost! A koho jsem nezmínil? Aha, Milánka Ovada.Náš benjamínek už trvale patří do týmu a i když tentokrát gól nedal, opět potvrdil že to holt s míčem umí.
Příští týden jedeme opět do Třemošnice. Vím, je to dálka, ale snad můžou všichni kluci s vaší podporou v hledišti počítat. Za své dosavadní výkony si to určitě zaslouží.
Výsledky : Svitavy : Chrudim 3 : 0 / Hýbl,Hrubý,Bolcár
Svitavy : Česká Třebová 2 : 0 / Janko,Brázda
Svitavy : Hlinsko 5 : 1 / Janko2,Brázda2,Hrubý
Sestava : Hýbl,Hrubý,Bolcár,Štěpánek,Pikovský,Jelínek,Ovad,Janko,Brázda